Accessoires

Home / Accessoires

U bepaalt hoe lang de avond duurt

In de eerste plaats dienen Solero parasols om heerlijk te vertoeven wanneer de zon schijnt. Maar Solero biedt nu ook nog meer: als het donker wordt, kunt u nu de parasolverlichting of de parasolverwarming aanzetten. Hoewel de warmte nog lang onder het doek blijft, kunt u nog heerlijk lang onder uw parasol genieten van een zwoele zomeravond. Lees dat boek gerust uit, of schenk u nog een extra glaasje in.

Apart uitgelicht

Bij hangparasols Cielo en Laterna krijgt u nu gratis een snoerloze Accento click-on verlichting. Indien u meer wilt weten over deze parasollamp, klik dan hier. De Solero Accento is ook verkrijgbaar bij parasols met een middenmast, zoals de Teatro of Patio. Onze Accento lamp bestaat uit leds en geeft helder licht. Hij is oplaadbaar en erg praktisch. Alle verlichting- en verwarmingsopties zijn afhankelijk van de mastdiameter en de constructie. Om die reden hebben we altijd verschillende heaters en lampen op voorraad.

Spot aan

Voor sommige masten is de accento niet groot genoeg, maar is licht wel gewenst. Hiervoor is de V4 mastverlichting beschikbaar, dit zijn 4 halogeen spots van 230 volt aan één ring welke afzonderlijk te richten zijn. Bij deze spotverlichting is ook een kabel nodig, er is keuze uit 5 en 10 meter, en de kleuren wit en zwart.

Bel of mail ons nu voor meer informatie.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe