Awards

Home / Awards

Met de komst van het internet, kunt u de markt virtueel verkennen wanneer u wil. Bedrijven kunnen daarnaast informatie verlenen aan de bezoekers.

openheid van zaken
Helaas zijn er ook nadelen. Niet alles is wat het lijkt op het internet. Om die reden vindt Solero het belangrijk om hier open over te zijn. Zo weet u met wie u te maken heeft. Het Creditsafe rapport bewijst dat Solero aan de top staat van financieel gezonde bedrijven in Nederland.

De criteria zijn zo streng, dat slechts 3 procent van het totale bedrijfsleven hieraan voldoet. Voor u is het echter een geruststellende gedachte dat u weet met wie u te maken heeft. Klik op onderstaand Creditsafe logo voor meer info.

Wij van Solero mochten tevens al verschillende keren de FD Gazellen Award ontvangen. Dit is een erg prestigieuze prijs die wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van het land. Niet iedereen kan Gazelle worden! Bedrijven moeten over een periode van drie jaar minstens 20 procent (!) omzetgroei realiseren, geen verlies lijden en financieel compleet in orde zijn. U verkrijgt meer informatie over Solero door op de rode Creditsafe button te klikken. Bovendien kunt u het rapport van het moederbedrijf inzien door hier te klikken.

Met deze prijzen in onze achterzak streven we nog steeds naar betere service.

Graag willen we al onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld!

Wilt u ons persoonlijk contacteren? Kijk dan op deze pagina, of contacteer ons.

 FD Gazellen Awards Solero

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe