Reparatie en garantie van een Solero parasol

Home / Reparatie en garantie van een Solero parasol

Helaas kan het onverhoopt voorkomen dat een van onze parasols onderhoud nodig heeft, in de praktijk wil het weleens voorkomen dat vrachtwagens bij het laden en lossen de parasol over het hoofd zien en er dan tegenaan rijden. Vaak is het dan zaak om de betreffende balein te vervangen, of de mast terug te buigen of te vervangen voor een nieuwe.

In sommige gevallen is zo’n reparatie eenvoudig zelf uit te voeren, om het eenvoudiger te maken hebben we hier reparatievideo’s voor gemaakt, welke u hieronder kunt bekijken.  Voor elke reparatie heeft u een aantal gereedschapstools nodig, wij vermelden deze onder de video. Wanneer u twee linkerhanden heeft, komen wij de reparatie voor u uitvoeren. Ook bij twee rechterhanden kunt u ons altijd bellen voor advies of tips, we begeleiden u graag telefonisch bij een reparatie.

Alle parasolonderdelen houden wij voor u op voorraad, wij hebben zelfs nu nog doeken in ons magazijn liggen van parasols die we 12 jaar geleden verkochten. Mocht u dus onderdelen nodig hebben dan kunt u hiervoor altijd bij ons informeren, we sturen u dan een offerte met een duidelijke opsomming van de onderdelen. De onderdelen leveren, zijn specifiek voor onze eigen Solero parasols en zullen dus niet passen op parasols van andere aanbieders, hetzelfde geldt voor de doeken. Als u een vierkante parasol heeft van 300×300 cm van merk ‘x’, dan is de kans zeer groot dat ons Solero doek van 300×300 cm niet op het frame past, het zal dan lubberen of nét niet passen om de baleinen.

Natuurlijk verlenen wij een uitgebreide garantie op onze producten, als koper ontvangt u een garantie op het product voor fabricagefouten voor een periode van twee jaar. Op de kleurvastheid van het doek ontvangt u een garantie voor een periode van zelfs vier jaar. De garantie geldt niet in geval van misbruik, nalatigheid, vandalisme, onjuiste installatie, ongelukken, blootstelling aan abnormale weersomstandigheden of andere oorzaken welke door Solero niet als een defect worden gedefinieerd. De garantie geldt wél als het doek binnen 4 jaar verschiet van kleur of als u bij het uitpakken van uw parasol een fabricagefout ontdekt.

Op onze beschermhoezen bieden wij geen garantie, dat kan ook niet want deze hoezen worden 24 uur per dag blootgesteld aan alle weersomstandigheden, hier heeft elk product flink onder te leiden. Zure regen en fikse windstoten brengen schade toe aan een beschermhoes, dit is helaas niet te voorkomen of tegen te houden. De beschermhoes voorkomt dat het parasoldoek aangetast wordt waardoor het doek velen jaren langer in optimale conditie blijft, het is daarom raadzaam om een beschermhoes te vervangen als hij daar aan toe is, dit is een kleine investering voor het behoudt van uw parasoldoek. Als bestaande Solero-klant krijgt u hier een kleine korting op. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe