Solero Laterna zweefparasol – Ø3.5 of 3×3 meter

Home / Zweefparasols / Solero Laterna zweefparasol – Ø3.5 of 3×3 meter

vanaf: 749,-

(inclusief beschermhoes, inclusief Accento® verlichting)

Solero’s meest verkochte hangparasol is de Laterna. De uiterst praktische uitvoering en het strakke design zijn de basisbestanddelen van deze succesformule. Als kers op de taart is het scherm een UPF-waarde van 50+ waarmee deze alle gevaarlijke UV-stralen tegenhoudt.

De zon op de voet volgen
Het gebruiksgemak van de Laterna is ongeëvenaard. Met één hendel opent, sluit en kantelt u het vierkante 300 x 300 of ronde 350 zonnescherm zonder enige moeite. Daarnaast kan de parasol nog 360 graden rond zijn as draaien zodat deze met de zon mee beweegt. In onderstaand filmpje ziet u alle mogelijkheden.

Wenst u de parasol zijwaarts te kantelen? Kies dan voor de “grote broer” Fratello.

Laterna betekent vakantie beleven en genieten in uw eigen tuin: loungen, lezen, luieren, wat u maar wenst. Dankzij deze unieke hang parasol bent u beschut tegen de hevige zonnestralen. De Laterna bestaat uit een betrouwbaar aluminium frame. Een beschermhoes wordt meegeleverd. Wanneer de avond valt, is de pret nog niet afgelopen. Want nu krijgt u er een snoerloze, oplaadbare Solero Accento verlichting gratis bij!

Windventilatie
De Laterna is zo goed uitgevoerd, dat het er zelfs tijdens de warmste zomerdagen koel onder blijft. Er is namelijk een windventilatiedakje aangebracht zodat de warmte kan ontsnappen. Daarnaast is de parasol veel stabieler omdat de wind hierlangs door kan.

Grondanker

De Solero Laterna is verkrijgbaar met een grondanker of een tegelvoet. Rechts hiervan vindt u meer informatie.

Wenst u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.

De Laterna tuinparasol is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

zwart

zwart

antraciet

antraciet

taupe

taupe

naturel

naturel

Bestel deze parasol direct op shop.parasols.be

NederlandBelgieUnited KingdomFranceDeutschlandEspanausa