Solero® P7 Pro muurparasol – Ø3.5, 2.5×2.5 of 3×3 meter

Home / Muurparasols / Solero® P7 Pro muurparasol – Ø3.5, 2.5×2.5 of 3×3 meter

vanaf: 1790,80

Onze muurparasol P7 is leverbaar in drie formaten:

  • vierkante uitvoering van 250 x 250 centimeter
  • vierkante uitvoering van 300 x 300 centimeter
  • ronde uitvoering met diameter 350 centimeter

Elk formaat laat zich zeer gemakkelijk bedienen. Dankzij de geïntegreerde gasveer schuift u de parasol moeiteloos open en weer dicht.

Draaibare beugels

De Prostor P7 is opvallend eenvoudig heen en weer te draaien, ondanks zijn afmetingen. De muurparasol wordt langs boven en onder gedragen door twee draaibare muurbeugels. Daardoor schuift u hem moeiteloos over uw terras en bespaart u een zee van ruimte.

Volledig beschermd

Wanneer de parasol gesloten is, valt hij nauwelijks op. Het systeem sluit volledig naar de mast. Met een beschermhoes, kunt u de aluminium constructie en het doek goed beschermen tegen weersinvloeden. Het sluiten is, net als het openen, kinderspel. Een draai aan de knop volstaat, de parasol doet de rest van het werk voor u. Wanneer de parasol naar de mast is geschoven, kan u hem aan de van deze draaiknop weer sluiten.

De Solero Prostor P7 wordt geleverd met hetzelfde gepatenteerde one-move systeem als de P6 Quattro parasols. Onderstaand filmpje toont hoe hoe eenvoudig de parasols zich laten openen en sluiten. Wenst u nog langer te genieten van de zomeravond? Geen probleem. Er is optioneel bijpassende verwarming en verlichting verkrijgbaar.

Bel of mail ons nu nog voor de mogelijkheden!

De Solero P7 is wegens technische problemen helaas niet meer elektrisch verkrijgbaar. Solero doet er alles aan om producten te leveren waar u als klant geen omkijken naar hebt, daarom hebben we helaas de keuze moeten maken om de P7 alleen nog handbediend aan te bieden. Met de handbediende P7 bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct waar u jarenlang onbezorgd onder kunt genieten.

De Solero Prostor muurparasols zijn leverbaar in de volgende kleuren:

white sand

white sand

natural white

natural white

lead grey

lead grey

carbon grey

carbon grey

buttercup

buttercup

night blue

night blue

olive green

olive green

paris red

paris red

black widow

black widow

terra cotta

terra cotta

taupe

taupe

bitter orange

bitter orange

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

De Solero Prostor P7 muurparasol is leverbaar in 3 formaten. Zie onderstaande tekening:
Solero opstellingen Prostor

Bestel deze parasol direct op www.shop.parasols.be

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe