Waarom Solero?

over ons
De naam onze site “parasols.be” zegt eigenlijk al voldoende. Solero richt zich specifiek in de ontwikkeling, verkoop en installatie van alle soorten parasols. Wij behoren tot het midden- en hogere segment. Daarom bieden we ook een groot aanbod in soorten en uitvoeringen, zowel voor de particulier als professionele toepassingen in de horeca.

Kwaliteit staat vanzelfsprekend op de eerste plaats bij Solero. We zien dit als voorwaarde om ons te kunnen onderscheiden. Daarnaast zijn duurzame ontwikkelingen en milieubewustzijn vaste kernwaarden in onze bedrijfsfilosofie. Dit bewijzen ook onze materiaalkeuze, de corrosiebestendigheid en de kleurvastheid van onze doeken. Steeds meer hechten we belang aan de gebruiksvriendelijkheid. Want een parasol mag nog zo mooi zijn, als u deze niet snel en eenvoudig open krijgt, is dat een reden om ervan af te zien.

goed luisteren
Bij Solero wordt er geluisterd naar de wensen van de klant. Daarnaast wordt deze ook voorzien van optimale en eerlijke informatie. We doen wat we beloven, en soms iets meer. Dankzij deze manier van werken, mochten we van Creditsafe het Financieel Gezond Certificaat ontvangen. Wanneer iets onmogelijk of technisch onverantwoord is, komen we daar eerlijk voor uit. In de meeste gevallen komen we samen met de klant tot creatieve oplossingen. Zo gebeurt het vaak dat de klanten in de showroom worden verrast door het enorme aanbod in types en mogelijkheden.

tegen de stroom in
Uiteraard is het keihard werken. In het voorjaar en in de vroege zomer kloppen we veel overuren. Deze doen we echter met plezier dankzij het enthousiasme en de positieve reacties die we vaak horen. Groeien op zich is nooit onze bedoeling geweest. De omzet van Solero is echter wel blijven stijgen, ondanks de recessie van de laatste jaren. We bedanken al onze klanten voor hun vertrouwen, enthousiasme en ingezonden beeldmateriaal.

Awards

Dankzij het internet kunt u de markt virtueel verkennen wanneer u maar wil. Het is ook mogelijk als bedrijf om informatie te verlenen aan de bezoekers. Er zijn ook nadelen aan verbonden. Wanneer we het wereldwijde web kritisch bekijken, zien we dat toch niet alles is wat het lijkt. Om die reden vinden wij van Solero het belangrijk om openheid van zaken te geven. Zo weet u met wie u te maken hebt. Het Creditsafe certificaat bewijst dat Solero tot de top van de financieel gezonde bedrijven van de Benelux behoort.


Bekijk awards

Ook een Solero op uw terras?

Bel of mail ons nu voor een vrijblijvende offerte of voor advies. U bent ook altijd welkom op onze showroom. Indien u een afspraak maakt, kunnen we voldoende tijd voor u vrijmaken. Dit kan door het contactformulier in te vullen of ons telefonisch te contacteren.

Laat u verrassen door onze ruime waaier van mogelijkheden en ondervind zelf dat duurzame kwaliteit ook heel betaalbaar kan zijn!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe