Verwarming

Home / Verwarming

Het is een mooie dag geweest, de zon gaat langzaam onder en het begint af te koelen. Met behulp van verwarming en verlichting kunnen we de zon nog even terug laten keren op het terras of in uw achtertuin.

Een aangename sfeer op uw terras
Onze terrasstralers zijn perfect in te zetten in het horecasegment maar ze zijn ook verkrijgbaar voor thuis. Ze creëren een aangename atmosfeer en zijn leverbaar in verschillende kleuren, het design is niet overheersend maar oogt stijlvol.

Het prettige aan infraroodlampen is dat ze mensen verwarmen in plaats van lucht, hierdoor is er geen sprake van een opwarmtijd en ontstaat er direct effectieve warmte na het inschakelen. Een bijkomend voordeel is, dat 92% van de elektriciteit wordt omgezet in warmte, dit betekent dat bijvoorbeeld een Heliosa 11 Amberlight circa €0.28 per uur kost, wat tot 50% goedkoper is dan andere systemen.

Oog voor design, duurzaamheid, en het milieu
De heaters zijn eenvoudig te installeren, goed te richten en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, Het apparaat is licht van gewicht waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Aan het milieu is ook gedacht, omdat we werken met infrarood is er geen sprake van afvalgassen; er vindt immers geen verbruik van zuurstof plaats. Er is geen (directe) CO2 emissie en tijdens het gebruik is er geen vervuiling of lawaai door lucht- en stofverplaatsing.

De stralers zijn spatwaterdicht en gemaakt van weerbestendig aluminium, de speciale isolatie voorkomt oververhitting van de behuizing en het rooster aan de voorzijde voorkomt aanraking van de halogeenlamp. Van verblinding is geen sprake, door het gebruik van gefilterde Amberlight lampen. Elke lamp heeft ongeveer 5000 branduren.

Heliosa 66
De nieuwe Solero Heliosa 66 is een waterproof heater (IPX5) van met een 2000 WATTS amberlight. Amberlight verlaagt de lichtopbrengst met wel 80% en zorgt daardoor voor een prettige sfeer. De Heliosa 66 wordt geleverd met een snoer van 5 meter en een speciale baleinbeugel is los verkrijgbaar. Deze heater is voorzien van een grotere spiegel, deze levert daardoor meer warmte dan de Heliosa 44. Heliosa 66 is geschikt voor een te verwarmen oppervlakte van 20 tot 25 vierkante meter.

Heliosa 44
De nieuwe Solero Heliosa 44 is een waterproof heater (IPX5) van met een 2000 WATTS amberlight. Amberlight verlaagt de lichtopbrengst met wel 80% en zorgt daardoor voor een prettige sfeer. De Heliosa 44 wordt geleverd met een snoer van 5 meter en een speciale baleinbeugel is los verkrijgbaar. Deze heater is geschikt voor een te verwarmen oppervlakte van 15 tot 20 vierkante meter.

Heliosa 11
De nieuwe Solero Heliosa 11 is een waterproof heater (IPX5) van met een 1500 WATTS amberlight. Amberlight verlaagt de lichtopbrengst met wel 80% en zorgt daardoor voor een prettige sfeer. De Heliosa 11 wordt geleverd met een snoer van 5 meter en een speciale baleinbeugel. Deze heater is geschikt voor een te verwarmen oppervlakte van 12 tot 15 vierkante meter.

Wenst u meer informatie over parasolheaters of terrasverwarming? Bel of mail ons nu voor de mogelijkheden!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe