Verwarming

Home / Verwarming

Duurzaamheid en milieubewust zijn kernbegrippen binnen de filosofie van Solero. Om die reden zijn al onze parasols, inclusief doeken, voor 100 procent recycleerbaar. In ons assortiment parasol heaters hebben we dan ook duurzame en rendabele oplossingen voor handen.

Oog voor het milieu
De stijgende energieprijzen en het veranderende klimaat zorgt ervoor dat we allemaal energie- en milieubewuster worden. Daarom biedt Solero het ECO+ assortiment van Solamagic aan. De combinatie van een korte-golf-infraroodtechniek met de beste reflectoren verzekeren een verwarming met een uiterst hoog rendement. Daardoor zijn de verbruikskosten zelfs 50 procent lager dan andere systemen. De Solamagic 1400 ECO+ bijvoorbeeld, heeft zo een verbruiksprijs van 0,28 euro per uur…

Welke heater u best kiest voor uw terras, is afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder vindt u gerichte informatie over de verschillende verwarmingen:

Parasolheaters

Solamagic P1 heater Solamagic P2 heater Solamagic baleinhouder
Deze heaters zijn ideaal voor de horeca. De stralers zijn allen uitgerust met flexibele montagesets, te monteren op parasolmasten met een diameter van 45 tot 85 millimeter.


Solamagic 1400 ECO+

Solamagic 1400 ECO+
Dit is onze best verkochte wandheater. Hij wordt geleverd met een bevestigingsbeugel. Wenst u een druk- of een trekschakelaar? U beslist. De Solamagic 1400 ECO+ is inzetbaar op terras, tuin, balkon, veranda, zonwering en markiezen.

Solamagic 2000 ECO+
Solamagic 2000 ECO+

Ons allround topmodel. De Solamagic 2000 ECO+ is inzetbaar als terrasverwarming of in bedrijven. Dankzij het meegeleverde statief zijn de toepassingen oneindig: horeca, grote terrassen, bedrijfshallen, balkons…

Wenst u meer informatie over parasolheaters of terrasverwarming? Bel of mail ons nu voor de mogelijkheden!

NederlandBelgieUnited KingdomFranceDeutschlandEspanausa