Prostor

Home / Tuinparasols / Prostor
De tuin is er om te relaxen. Luxe is daarom in elke tuin onmisbaar. Neen, geen harde bankjes of stoeltjes meer, maar comfortabele fauteuils. Geen doorlatende regenschermen meer, maar high-tech trendy parasols.

De Prostorserie is een uniek Solero-concept. Deze openklapbare parasols maken van uw terras een openlucht woonkamer. De Prostor wordt voor u op maat gemaakt en vormt een subliem geheel boven uw tuinmeubelen of loungeset. Vergeet de verblindende zonnestralen, het verloren oogcontact door de zonnebrillen of het gehol naar binnen bij een zomerbuitje.

Uniek schuifsysteem
De Solero Prostor bestaat uit een aluminium mast waar 1 à 4 schermen aan kunnen hangen. Openen of sluiten is eenvoudig; met de gepatenteerde gasveer glijdt de parasol onmiddellijk in de gekozen positie. Met 4 schermen per parasol, kunt u tot 36 vierkante meter overdekken! Bij de Prostor kunt u ook geïntegreerde sfeerverlichting bestellen. Deze is bedienbaar met de bijgeleverde afstandsbediening.

Gemak dient de mens
Maar het kan nog beter. De P6 Uno, Duo, Trio of Quattro parasol kan namelijk ook uitgevoerd worden met een elektromotor. De P7 kan dat niet, maar deze kan wel 300 graden om zijn as draaien en is ook geschikt als muurparasol. Op onderstaand filmpje vindt u meer informatie.

Contacteer ons nu voor uw vrijblijvende prijsofferte.

De Solero Prostor tuinparasols zijn leverbaar in de volgende kleuren:

white sand

white sand

natural white

natural white

lead grey

lead grey

carbon grey

carbon grey

buttercup

buttercup

night blue

night blue

olive green

olive green

paris red

paris red

black widow

black widow

terra cotta

terra cotta

taupe

taupe

bitter orange

bitter orange

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Hieronder ziet u de verschillende opstelmogelijkheden van de Solero Prostor parasols:

Prostor afmeting opstellingen

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe