Solero® Palestro Pro zweefparasol – 4×3 of 4×4 meter

Home / Zweefparasols / Solero® Palestro Pro zweefparasol – 4×3 of 4×4 meter

vanaf: 1849,-

Kleurecht O’Bravia doek met 4 jaar kleurgarantie. (100% O’Bravia, 300g/m2, lichtechtheid 7/8, waterkolom 300mm, UPF 50+)
Nu met gratis Accento® parasolverlichting en beschermhoes t.w.v. €158,94.
Levering uit eigen voorraad: 1-3 werkdagen

In uw tuin bent u vooral afhankelijk van het weer. Een regenbui of een te sterke zon kunnen al snel de pret vergallen. Maar dankzij de Palestro, hoeft u zich daar geen zorgen meer in te maken. Deze hangparasol kunt u alle kanten opdraaien; van de eettafel voor het ganse gezin, naar het grasveld voor de spelende kinderen of boven het terras. U beslist.

Een parasol voor het ganse gezin
Dit strakke ontwerp is een aandachtstrekker in iedere tuin. Verkrijgbaar als vierkante parasol in 4 x 4 meter, en als rechthoekige parasol in 4 x 3 meter. De constructie is fors en betrouwbaar. Het Solero O’Bravia doek is van de hoogste kwaliteit en daarmee ook kleurvast, zelfs na enkele zomers.

Multifunctioneel eenvoudige techniek
Ondanks de robuuste constructie, is deze parasol volledig kindproof. Met een doordacht rotatiesysteem en een soepele lier, draait en kantelt u deze hangende parasol in welke positie u ook wilt.

Indien u overtuigd bent van het bedieningsgemak en de uitstraling van de Palestro, contacteer ons dan nu voor meer informatie.

De Solero Palestro is verkrijgbaar in de volgende kleurvaste doektinten:

zwart

zwart

antraciet

platinum grijs

taupe

taupe

naturel

parelwit

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Bestel deze parasol direct op shop.parasols.be

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe