Doeken

Home / Doeken

De Solero O’Bravia collectie is een nieuw, exclusief, kwaliteitsmerk. Speciaal ontwikkeld voor het buitenleven en met oog voor het milieu. Nog voor het weven werd de draad gekleurd, waardoor het doek elegantie, sterkte en duurzaamheid ademt. Kortom, het sluit naadloos aan bij uw Solero parasol. Welke kleur u ook kiest, met een Solero tuinparasol of horecaparasol kiest u in elk geval voor groen. De doeken zijn namelijk volledig recycleerbaar!

met zorg geweven
Duurzaam en milieuvriendelijk worden steeds belangrijkere begrippen in de toekomst. Met een grote nauwkeurigheid worden de Solero doeken geweven. Om de echtheid van de kleur te garanderen, zijn alle doeken voorzien van een kleurgarantie van 4 jaar. In de branche heet dit een kleurechtheid van 7 (op de schaal van 8). Dit betekent dat in het slechtste geval de eerste verkleurverschijnselen pas meetbaar zijn na 350 dagen zon! Deze waarden werden gemeten bij normale weersomstandigheden en dagelijks gebruik van een beschermhoes.

optimale bescherming
Solero parasoldoeken werken als een betrouwbare bescherming tegen de schadelijke zonnestralen. Teveel straling kan resulteren in een rode huid, verbranding of op termijn zelfs huidkanker. Daarom is een doek met een hoge kwaliteit die optimale bescherming biedt van levensbelang. Behalve de kleur “naturel”, filteren onze doeken 100 procent weg van de schadelijke ultraviolette stralen. Dit wordt aangeduid met de factor UPF 50+. De “naturel” heeft een UPF van 30+.

UPF waarde 50+

antraciet

platinum grijs

azuurblauw

azuur blauw

bitter orange

bitter orange

marineblauw

marine blauw

lead grey

lead grey

groen

groen

gebroken wit

gebroken wit

carbon grey

carbon grey

buttercup

buttercup

bosgroen

bosgroen

bordeaux

bordeaux

black widow

black widow

natural white

natural white

naturel

parelwit

night blue

night blue

olive green

olive green

paris red

paris red

rood

rood

taupe

taupe

terra cotta

terra cotta

zwart

zwart

regenbui
Zelfs op regenachtige momenten kunt u blijven genieten onder uw Solero parasol. De O’Bravia doeken worden speciaal nabehandeld met een waterafstotende coating. In geval van langdurige regenbuien, raden we u aan om de parasol te sluiten. U laat best het doek volledig drogen voordat u de beschermhoes er terug op zet.

bedrukking op het doek
Een logo, een sponsor of een slogan op het doek drukken? Wij zorgen ervoor. Solero werkt vaak samen met bierbrouwers, koffiebranders en frisdrankfabrikanten. In veel gevallen wordt een parasol voor een sportclub gesponsord door een plaatselijke handelaar.

Wenst u het zo snel mogelijk? Uw parasol kunnen we meestal binnen een week leveren, mét bedrukking en tegen een heel redelijk tarief.

Meer info? Stuur nu uw logo (bij voorkeur in EPS) via het contactformulier of bel nu voor meer informatie!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe