Muurparasols

Home / Muurparasols

Ontvangt u liever een persoonlijk advies of offerte? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan, of bel +31499375327.

In sommige gevallen is het mogelijk of wenselijk om een parasol te verankeren. Een mogelijkheid kan dan een verrijdbare parasolvoet zijn. Maar als u elke vierkante meter van u terras wil benutten, staat deze toch vaak onaangenaam in de weg. De Solero muurparasols zijn daarom een perfect alternatief.

Vierkant of rond

Hebt u flexibele beschutting nodig? Dan is de Solero Prostor P7 muurparasol is de perfecte oplossing. U kunt deze luxueuze parasol verkrijgen in drie maten: vierkant 250 x 250, vierkant 300 x 300 en rond 350. De mast van de P7 muurparasol wordt aan de onder- en bovenkant aan de gevel gemonteerd. De muurbeugels zijn draaibaar, dus de schaduw kunt u eenvoudig naar uw hand zetten. Het doek kunt u verder op de gewenste stand draaien en vervolgens vergrendelen.

Een originele Solero aan de muur?

Tenslotte is er ook nog de Solero Prostor P6. Deze vierkante muurparasols zijn niet draaibaar, maar wel onderling koppelbaar. De parasoldoeken van 250 of 300 centimeter worden verbonden met afritsbare doekgoten. De mogelijkheden zijn daardoor oneindig! Deze muurparasol wordt vaak gekocht als alternatief voor een zonnescherm. Bij dat laatste wordt de muur namelijk zwaar belast. Niet bij deze muurparasols, want de kracht wordt verdeeld over de mast. Deze troef maakt het mogelijk om muurparasols in te zetten aan een uitbouw, serre of historisch pand.

We hopen dat we u konden informeren met onze teksten en beelden. Onze muurparasols hebben oneindig veel mogelijkheden en zijn tevens leverbaar in kleurrijke en kleurvaste tinten. Wilt u een originele wandparasol aan uw muur? Contacteer ons dan nu en ontdek wat Solero allemaal voor u in petto heeft!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe