Solero Maestro horecaparasol – 4×3 of 4×4 meter

Home / Horecaparasols / Solero Maestro horecaparasol – 4×3 of 4×4 meter

vanaf: 1̶4̶4̶9̶   1199,-

Voor 17.00 besteld? Volgende werkdag in huis!

(inclusief gratis beschermhoes)

Indien u een vierkante of rechthoekige horeca parasol met een degelijke uitstraling wenst, is Maestro Prestige een excellente keuze. Kleurvast doek, handig bedieningssysteem, en een stevige constructie voor weinig geld. De Maestro Prestige heeft het allemaal.

Vele meters schaduw
De Maestro Prestige is onze best verkochte horeca parasol, en dat is niet toevallig. Dankzij de scherpe prijs-kwaliteitverhouding is dit een absolute topper in ons gamma. De grote horeca parasol is nog maar eens een voorbeeld van hoe een ontwerp mooi én functioneel kan zijn. Het totale doekoppervlakte bedraagt vierkant 4 x 4 meter en rechthoekig 4 x 3 meter. Daarmee zijn er heel wat klanten beschermd tegen de felle zonnestralen of een zomers plensbuitje.

Om die reden is een Maestro horeca parasol vaak te zien op terrassen in binnen- en buitenland. De parasol is uitgerust met de kwalitatieve Solero O’Bravia doek. Dit doek is 300 gram dik en kleurvast, ook na enkele seizoenen. Het geheel wordt samengehouden met een aluminium chassis. Er kunnen ook doekgoten op gemonteerd worden.

De ideale parasol voor de horeca!
De vierkante Maestro Prestige is erg groot en stevig, en toch is deze eenvoudig te bedienen. De rechthoekige versie heeft dezelfde eigenschappen.

Doordat de Maestro Prestige zowel vierkant als rechthoekig te verkrijgen is, opent dit perspectieven bij het overdekken van uw terras. De rechthoekige én de vierkante parasols kunt u aan elkaar vastkoppelen. Zo is uw terras integraal overdekt en verliest u geen kostbare ruimte.

Uw personeel kan deze parasol zonder problemen in- en uitklappen. De slinger is uitneembaar, dus enkel u beslist wie deze parasol opent of sluit.

Parasoldoek bedrukken
Uw bedrijfslogo wordt van op afstand gespot indien u deze laat drukken op uw Maestro parasol. De gebruikte stof leent zich daar uitstekend toe.

Bel of mail ons nu voor uw offerte!

De Maestro Prestige horecaparasol is verkrijgbaar in de volgende kleurvaste doektinten:

antraciet

antraciet

taupe

taupe

zwart

zwart

naturel

naturel

rood

rood

bosgroen

bosgroen

marineblauw

marine blauw

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Bestel deze parasol direct op shop.parasols.be

NederlandBelgieUnited KingdomFranceDeutschlandEspanausa