Solero® Prostor P6 Pro – Modulair systeem – 4 parasols 1 mast

Home / Horecaparasols / Solero® Prostor P6 Pro – Modulair systeem – 4 parasols 1 mast

Horecaondernemers investeren steeds meer in hun terras. Logisch, want het cliënteel vindt buiten genieten alsmaar belangrijker. Solero begrijpt dit en kwam daarom met de unieke Prostor serie op de markt. Deze parasols maken van uw terras een geliefd oord voor uw cliënteel.

Uniek gepatenteerd systeem
De Solero Prostor is veel meer dan een gewone parasol. Het is een gemakkelijk inklapbare overkapping met een resem mogelijkheden. Aan de middenpaal kunnen tot vier parasols worden bevestigd. Met de gepatenteerde bediening, inclusief gasveer, klapt u de parasols in of uit met het grootste gemak. De doeken kunnen bovendien modulair openen of sluiten, zoals dit gedemonstreerd wordt in onderstaand filmpje.

U hebt ook de keuze tussen authentieke ronde parasols of trendy vierkante parasols. De ronde hebben een diameter van 350 cm. De vierkante zijn uitvoerbaar in 250 x 250 centimeter of 300 x 300 centimeter. Met vier doeken per parasol kunt u een oppervlakte overbruggen van meer dan 36 vierkante meter!

Gemakkelijk in de omgang
De grote troef van de Prostor is het bedieningsgemak. U hoeft niet meer te sleuren of te trekken om de parasols te openen. Aan de knop draaien volstaat. Het mechanisme doet het zware werk voor u.

Prostor is ook verkrijgbaar met elektrische bediening, waar het openen en sluiten gebeurt met een druk op de knop. Met deze unieke horeca parasol verliest u helemaal geen tijd meer tijdens het opstellen of opruimen. We garanderen u jarenlang gebruiksgemak. Verwarming of verlichting is daarnaast een aantrekkelijke en vanzelfsprekende toevoeging.

Indien u overtuigd bent van deze oplossing, aarzel dan niet om ons nu te contacteren.

De Solero Prostor horeca parasols zijn leverbaar in de volgende kleuren:

De Solero Prostor Pro is leverbaar in de volgende kleuren:

white sand

white sand

natural white

natural white

lead grey

lead grey

carbon grey

carbon grey

buttercup

buttercup

night blue

night blue

olive green

olive green

paris red

paris red

black widow

black widow

terra cotta

terra cotta

taupe

taupe

bitter orange

bitter orange

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Hieronder ziet u de verschillende opstelmogelijkheden van de Solero Prostor parasols:

Prostor afmeting opstellingen

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe