Solero® P6 Pro muurparasol – koppelbare wandparasol

Home / Muurparasols / Solero® P6 Pro muurparasol – koppelbare wandparasol

Een muurparasol zoals de Solero Prostor P6 is buitengewoon. Het schaduwoppervlak dat u hiermee kan creëren, valt met geen enkele andere parasol te overtreffen. Dankzij ritsbare doekgoten, is de parasol namelijk oneindig te koppelen.

Minimale belasting
De Prostor P6 wordt ook vaak aangeschaft als alternatief voor een zonnescherm. De reden is omdat een zonnewering vrij zwaar is en de muur daardoor wordt belast. Bij een uitbouw of een erker is een muurparasol daarom een veel beter alternatief. De muur wordt hierdoor minder belast en u moet zich niets aantrekken van een maximale breedte.

Compact pakket
Typisch voor de Solero muurparasols is dat ze in gesloten positie nauwelijks merkbaar zijn. Het systeem sluit zich naar de mast. Het geheel kan worden beschermd met een speciale muurparasolhoes.

Net als de bedieningssystemen van de P6 Quattro, zijn de Solero muurparasols uitgerust met een gepatenteerd bedieningssysteem. Daarbij kunnen de gezellige zomeravonden eindelijk langer blijven duren dankzij de optionele bijpassende verlichting of verwarming.

Contacteer ons nu nog voor de mogelijkheden.

De Solero Prostor muurparasols zijn leverbaar in de volgende kleuren:

white sand

white sand

natural white

natural white

lead grey

lead grey

carbon grey

carbon grey

buttercup

buttercup

night blue

night blue

olive green

olive green

paris red

paris red

black widow

black widow

terra cotta

terra cotta

taupe

taupe

bitter orange

bitter orange

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Hieronder ziet u de verschillende opstelmogelijkheden van de Solero Prostor muurparasols:
Solero opstellingen Prostor muurparasols

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe