Solero® Fratello Pro kantelbare zweefparasol – 3×3 meter

Home / Zweefparasols / Solero® Fratello Pro kantelbare zweefparasol – 3×3 meter

vanaf: 1049,-

Kleurecht O’Bravia doek met 4 jaar kleurgarantie. (100% O’Bravia, 300g/m2, lichtechtheid 7/8, waterkolom 300mm, UPF 50+)
Nu met gratis Accento® parasolverlichting en beschermhoes t.w.v. €139,90.
Levering uit eigen voorraad: 1-3 werkdagen

Deze hangparasol volgens Italiaans design draait u 360 graden om zijn buitenas, of kantelt u achter- en zijwaarts tot 45 graden. Op die manier kunt u maximaal gebruikt maken van uw buitenruimte. Hiermee kunt u een enorm grote oppervlakte bedekken.

Een broer om naar op te kijken
De Fratello (Italiaans voor broer) is de grote broer van onze succesvolle Laterna. Hij kantelt zij- en achterwaarts en draait met de zon mee, zoals de Laterna. De parasol van 300 x 300 centimeter wordt met een sterke arm in de hoogte gehouden. Het doek is onze gekende Solero O’Bravia. Dit betekent de beste bescherming tegen de zon en bijzonder kleurvast.

Stoer en elegant
De Fratello hangt vast aan een robuuste, doch subtiele parasolmast. Op die manier geniet u van de overdekking, terwijl de mast buiten uw gezichtsveld blijft. Deze constructie is erg eenvoudig te bedienen met een geïntegreerde draailier.

De Fratello tuinparasol is verkrijgbaar in de volgende kleurvaste doektinten:

zwart

zwart

naturel

parelwit

antraciet

platinum grijs

taupe

taupe

(kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Bestel deze parasol direct op shop.parasols.be

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe