Nieuw bij Solero Parasols: de stijlvolle afdekplaat voor uw tegelvoet

Home / Blog / Nieuw bij Solero Parasols: de stijlvolle afdekplaat voor uw tegelvoet

Bij Solero begrijpen we dat elk detail telt als het gaat om het creëren van een perfecte buitenruimte. Veel van onze klanten zijn onder de indruk van onze parasols, maar vroegen zich af waarom we geen even elegante oplossingen bieden voor de parasolvoeten. Goed nieuws: wij hebben geluisterd!

De uitdaging van parasolvoeten
Voor diegenen die trotse bezitter zijn van een Solero® parasol, is het bekend dat onze producten synoniem staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Echter, als uw parasol op een tegelvoet staat, kunt u te maken krijgen met enkele praktische problemen zoals groene aanslag en bladeren die zich ophopen tussen de tegels. Hierdoor kan het vocht niet makkelijk weg en ziet alles er minder mooi uit.

Onze stijlvolle oplossing
Om uw buitenruimte zo mooi mogelijk te houden, introduceren we met trots onze nieuwe afdekplaat. Deze plaat is niet alleen functioneel, maar geef ook echt meer ‘cachet’ aan uw parasol!

De afdekplaat is vervaardigd door middel van vacuümvorming uit ABS, bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid. Dit materiaal wordt ook gebruikt in bijvoorbeeld het dashboard van uw auto. Een PMMA toplaag zorgt niet alleen voor een verfijnde (aluminium-look) afwerking maar biedt ook extra bescherming tegen de invloeden van buitenaf. Bovendien is deze bestand tegen zonlicht en regen, wel zo fijn omdat hij altijd buiten staat.

Kleuren die passen bij uw stijl
De afdekplaat is verkrijgbaar in een lage en hoge uitvoering. De lage is vervaardigd voor onze modellen Laterna, Fratello, Maestro, Presto en Cielo. Het hogere model past op uw Palestro of Fuerto voet. U kunt kiezen uit de kleuren grijs en zwart.

Eenvoudig en betaalbaar
Voor slechts €189,00 heeft u hem al in huis. Hij laat zich makkelijk installeren, met een paar handjes extra staat uw parasol weer in een kwartiertje.

Bekijk onze afdekplaten in de webshop, of neem contact op met ons voor meer informatie, we helpen u graag!

Recent Posts
Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe