Windblocker

Home / Windblocker

U heeft wel eens behoefte om zich af te sluiten van de buitenwereld en de drukte. Even tijd maken voor uzelf. Op uw balkon, terras of jacuzzi. De Solero Windblocker maakt het u nog gemakkelijker. Zelfs wanneer het hard waait, kunt u dankzij dit flexibel windscherm blijven genieten van de zon op uw terras of balkon.

Veel privacy, weinig wind
Het principe van dit winscherm is simpel en briljant tegelijkertijd. Een sterke veer houdt het doek altijd strak op spanning, ook als het hard waait. De Solero Windblocker wordt speciaal voor u op maat gemaakt en kan gewoon aan een muur of een losse paal bevestigd worden. Alles is afhankelijk van uw wensen. Met een handgreep verstelt u zelf de hoogte.

In de zomer zorgt de Windblocker nog voor extra schaduw. Een maximale hoogte van 2 meter en een breedte van 4 meter zorgen voor een groot flexibel wind- en zonnescherm. Klapt u het systeem in, dan is het nauwelijks zichtbaar. Dan wordt het doek opgerold in een compacte aluminium cassette.

Hebt u ook behoefte aan ruimte voor uzelf? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandSolero Parasoles EspanaSolero Parasols Europe